Populära inlägg

söndag 5 december 2010

Delade dokument -dela mera!

Även detta verktyg är ju löjligt enkelt att använda. Vad skönt att slippa alla olika versioner som florerar av alla arbeten. Skönt att slippa få 30 arbeten i mailboxen som egentligen bara har kapacitet att rymma 2. Enkelt sätt för elever som gör ett arbete tillsammans att samarbeta, även om någon inte är i skolan en viss dag.
Ser även användningsområdet för kollegor som skriver arbetsplaner eller andra dokument tillsammans. Det gäller bara att se till att bjuda in rätt personer och dela ut rätt rättigheter och skyldigheter. Vilka möjligheter i skolan värld! Är det någon som har testat och vill dela med sig av sina erfarenheter och tips?
Här är en länk till frågorna som vi fått fundera kring:
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B8Zj61poF-5MNDI3ZTE3ZjMtYTk3Ni00OWZlLTlkYTQtMDA4NWJhZjQ2MjRj&hl=en 

1 kommentar:

  1. Jag har bara provat med en tipsstatistiksida som jag och två inbjudna kompisar kan redigera var för sig. Bra funktioner. Som gjort för skolan. Tänkte använda det ordentligt till våren i ett litet eget försök om människokroppen där eleverna får vara familjer, varje familj delar ett dokument för redovisning. Här finns ju också alla officefunktioner, ex en gemensam powerpointredovisning. Hur bra som helst!

    SvaraRadera